Topic outline

 • Acest curs de Digital Advocacy este format din 15 lecții gamificate și vă oferă o prezentare generală a unei abordări pas cu pas pentru a crea și implementa campanii de advocacy digitale de succes. Acesta acoperă o varietate de subiecte, cum ar fi stabilirea scopurilor și obiectivelor campaniei, identificarea publicului țintă, dezvoltarea de mesaje atractive și exploatarea celor mai recente tehnologii și metode digitale pentru a ajunge la public și a-l implica. Veți învăța cum să faceți advocacy și să promovați schimbarea prin intermediul rețelelor de socializare, e-mail, site-uri web și alte instrumente digitale.

  Prezentați-vă, parcurgeți materialele cursului în ritmul dumneavoastră și faceți evaluarea când vă convine. Obținerea unui punctaj mai mare de 50% la întrebările cu variante multiple de răspuns vă va permite să descărcați certificatul de recunoaștere pentru implementarea programului de învățare prin joc.

  Faceți clic pe fila "Înscrie-mă la acest curs" disponibilă în bara albastră din partea de sus a ecranului sau citiți Ghidul practic pentru cursanți și formatori Moodle.

  Bucurați-vă de învățare!

  • Faceți clic mai sus pentru a citi și descărca Ghidul practic Moodle pentru cursanți și formatori.

  • forum icon
   Forum
   Forum. Prezintă-te

   Bine ați venit la primul forum de discuții al cursului nostru online.

   Luați-vă un minut pentru a vă prezenta formatorilor și colegilor.

   Sarcina 1. Răspundeți la cel puțin două dintre postările colegilor dumneavoastră. Faceți clic pe butonul Reply (Răspundeți) pentru a introduce răspunsul dumneavoastră.

   Sarcina 2. Creați un nou subiect de discuție pentru a vă prezenta. Faceți clic pe butonul Add a new discussion topic (Adaugă un nou subiect de discuție) pentru a posta în discuție. Scrieți-vă numele și țara în Subject (Subiect).

   Not available unless: Your Email address is not empty
 • Curs de Digital Advocacy

  La finalizarea acestui curs, veți fi capabil să:

  • Stabiliți scopurile și obiectivele campaniei;
  • Identificați și segmentați publicul țintă pentru campaniile de promovare digitală;
  • Creați mesaje puternice pentru campaniile digitale de advocacy;
  • Atingeți și implicați publicul țintă, utilizând rețelele sociale, e-mailurile, site-urile web și alte platforme digitale;
  • Creași și implementați campanii digitale de promovare eficiente.

 • Quiz

  • quiz icon
   Quiz
   Evaluare finală Quiz

   Obțineți un punctaj de peste 50% la evaluarea finală pentru a trece acest test.

   Not available unless: Your Email address is not empty
 • Evaluarea cursului & feedback

 • Certificat de recunoaștere pentru implementarea programului de învățare prin joc

  Ați ajuns la finalul cursului.

  Felicitări pentru parcurgerea tuturor modulelor cursului online!

  Sunteți acum membru al Comunității de învățare bazată pe jocuri.

  Linkul pentru a descărca certificatul gratuit de recunoaștere pentru implementarea programului de învățare prin joc va fi disponibil după ce veți finaliza toate sarcinile enumerate mai jos.

 • Recunoaștere, disclaimer și notă privind drepturile de autor

  Recunoaștere. Această lucrare a beneficiat de finanțare din partea Comisiei Europene în cadrul Acordului de grant numărul 2021-1-RO01-KA220-VET-000030350, ERASMUS+ Partnership for cooperation project "Game-Based Learning: Pedagogii inovatoare de e-learning pentru educatorii VET".

  Disclaimer. Sprijinul acordat de Comisia Europeană pentru realizarea acestei publicații nu constituie o aprobare a conținutului, care reflectă doar opiniile autorilor, iar Comisia nu poate fi considerată responsabilă pentru orice utilizare care ar putea fi dată informațiilor conținute în această publicație.

  Notă privind drepturile de autor. Licența Atribuire CC BY permite altora să distribuie, să remixeze, să adapteze și să construiască pe baza operei dvs., chiar și în scopuri comerciale, atâta timp cât vă dau credit pentru creația originală. Aceasta este cea mai permisivă dintre licențele oferite. Recomandată pentru o diseminare și utilizare maximă a materialelor licențiate. © 2021 - 2023 Consorțiul INNOVET.

   

  Innovet logoEU new logoT4E logo Carol College logoAkira LogoKonia logo