Topic outline

  • Informații generale

    Este important să ne amintim că autoevaluările sunt un ajutor în a înțelege personalitatea generală, preferințele, punctele forte, stilul (stilurile) etc. Acestea sunt întotdeauna o combinație în fiecare persoană în parte. Nu există răspunsuri corecte sau greșite, bune sau rele, nu există răspunsuri așteptate sau dezirabile. Atunci când răspundeți la autoevaluări, fiți sincer - concentrați-vă asupra modului în care sunteți cu adevărat, nu asupra modului în care "ar trebui să fiți" pentru altcineva sau asupra modului în care ați dori să fiți.

    S-ar putea să vi se pară util să alegeți un moment/loc în care este puțin probabil să fiți deranjat și când vă simțiți destul de relaxat.

    Setul de instrumente este conceput pentru a fi utilizat în mod flexibil, după cum și când preferați. Puteți completa câte autoevaluări doriți, în funcție de situația/nevoile proprii. Rezultatele obținute sunt confidențiale, cu excepția cazului în care doriți să le împărtășiți pentru a sprijini înțelegerea altora. În cazul în care vă simțiți confortabil, pe lângă autoevaluarea dumneavoastră, ar putea fi benefic să îi cereți managerului dumneavoastră și/sau unui coleg/partener de încredere să vă evalueze prin completarea uneia sau mai multor autoevaluări alese, astfel încât să puteți compara rezultatele dumneavoastră cu rezultatele lor și să discutați despre asemănări/diferențe pentru a vă îmbunătăți învățarea.

  • Chestionarul stilurilor de învățare

    Trebuie să vă conectați la platformă și să vă înscrieți la curs pentru a accesa chestionarul.

  • Recunoaștere, Disclaimer, Drepturi de autor

    Recunoaștere. Acest material de învățare a primit finanțare din partea Comisiei Europene în cadrul Acordului de grant ERASMUS+ 2019-3-RO01-KA205-078053, "Parteneriat strategic pentru dezvoltarea resurselor educaționale deschise pentru predarea cetățeniei digitale - DIGCIT".

    Disclaimer. Sprijinul acordat de Comisia Europeană pentru realizarea acestei publicații nu constituie o aprobare a conținutului, care reflectă doar opiniile autorilor, iar Comisia nu poate fi considerată responsabilă pentru orice utilizare care ar putea fi făcută de informațiile conținute în această publicație.

    Drepturi de autor. CC BY. Această licență permite reutilizatorilor să distribuie, să remixeze, să adapteze și să construiască pe baza materialului în orice mediu sau format, atâta timp cât se atribuie creatorului. Licența permite utilizarea comercială. © 2020 - 2022 Consorțiul DIGCIT