Course image Access and Inclusion
DIGCIT Romanian

Cursul Acces și incluziune cuprinde competențele necesare pentru a depăși diferitele forme de decalaj digital prin deschiderea spațiilor digitale pentru minorități și opinii sau puncte de vedere diferite.

Înscrie-te la curs pentru a învăța cum să adopți atitudini mai deschise și comportamente incluzive pentru a îmbrățișa diversitatea!

Course image Learning and Creativity
DIGCIT Romanian

Învățarea și creativitatea se referă la atitudinea cetățenilor față de învățarea în medii digitale pentru a dezvolta și exprima diferite forme de creativitate, cu diferite instrumente, în diferite contexte.

Participă la curs și învață cum să depășești provocările tehnologiei folosind noi competențe personale și profesionale!

Course image Media & Information Literacy
DIGCIT Romanian

Alfabetizarea mediatică și informațională ne permite să interpretăm și să emitem judecăți pătrunzătoare în calitate de utilizatori de informații și mass-media, precum și să devenim creatori și producători calificați de informații și mesaje media.

Înscrie-te la curs pentru a deveni un consumator inteligent și un creator de media responsabil!

Course image Ethics and Empathy
DIGCIT Romanian

Etica și empatia sunt trăsături personale care ne mențin "pacea". În acest curs veți explora și experimenta empatia în modurile sale individuale, interpersonale și civice. 

Înscrie-te la curs și dezvoltă-ți capacitatea de a înțelege și simți experiențele, sentimentele și punctele de vedere ale altor persoane!

Course image Health and Wellbeing
DIGCIT Romanian

Starea de bine fizică și psihică a unei persoane care trăiește și interacționează într-o lume tehnologizată în creștere este o arie care favorizează dezvoltarea viitorilor cetățeni echilibrați.

Înscrie-te la curs și învăță cum să lucrezi cu problemele cheie ale bunăstării digitale care apar din cauza utilizării excesive a tehnologiei!

Course image e-Presence and Communication
DIGCIT Romanian

Cursul de Prezență online și comunicare se ocupă de competențele legate de comunicarea online și de interacțiunea cu ceilalți prin intermediul mediului social virtual.

Înscrie-te la curs și învăță cum să comunici și să abordezi problemele legate de profilul și prezența virtuală ale fiecăruia!

Course image Active Participation
DIGCIT Romanian

Participarea activă este un simbol al independenței și al democrației. Implicarea în astfel de activități le permite oamenilor să ia propriile decizii cu privire la viața lor și să fie ascultați. În acest context, ceea ce contează este ce înseamnă implicarea și cum creează impact.

Înscrie-te la curs și demonstrează că nu ești pasiv și că îți pasă de societatea în care trăiești!

Course image Rights and Responsibilities
DIGCIT Romanian

Drepturile, îndatoririle și responsabilitățile nu pot fi disociate unele de altele. Viața ca membri ai societății implică în mod inevitabil îndatoriri și responsabilități, precum și drepturi. 

Participă la curs și devino un cetățean digital respectuos, etic și activ, menținând integritatea comunității locale, naționale și internaționale de pe internet!

Course image Privacy and Security
DIGCIT Romanian

Confidențialitatea și securitatea depind una de cealaltă, cu atât mai mult într-un mediu digital. Confruntându-ne cu amenințări legate de hardware, software și de utilizatori, protejarea propriei vieți private este o provocare și o responsabilitate continuă pentru orice cetățean digital.

Participă la curs și învață să faci față amenințărilor online din mediul digital!

Course image Consumer Awareness
DIGCIT Romanian

Internetul, cu toate dimensiunile sale, precum social media sau alte spații sociale virtuale, include medii în care, adesea, faptul de a fi cetățean digital presupune și statutul de consumator.

Înscrie-te la curs și devino un consumator mai conștient asupra mecanismelor din spatele conținutului digital!